Известие

Collapse
No announcement yet.

Малко помощ ( инфо )

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко помощ ( инфо )

Здравейте колеги , аз бях мераклия на една 146 1.7 16V боксерче , ама финансовата краза ме обзе и съм се насочил към една 33-ка 1.7 107 коня е .Та искам да попитам за някаква информация относно колата , разход на гориво обичаини проблеми , знам че алфа ромео се кара със сърце а не с разум , но искам да знам все пак с какво се захващам. Знам че ви е омръзнало от такива теми но не намерих в търсачката . Благодаря предварително и се надявам в най-скоро време и аз да търкалям една алфичка. Поздрави .

8 клапанов боксер е разумно решение и може би единствено, като се има в предвид пазара на 33ки в България. В момента има добри предложения за 1.7 8в в българското мобиле и аутохоп, така че разгледай ги. Разхода едно време е бил добър ... сега зависи от много неща. Търси по възможност след 92-ра, защото купетата не са добре защитени срещу ръжда. Ако имаш някакви конкретни въпроси - питай.
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

благодаря колега , аз видях една бяла за 1200 в мобиле.бг и може нея да взема стига да сабера достатъчно пари , че и друго ми е на главата .
      Колега да те питам какво мислиш за 1.5 мотора 105 к.с http://www.autohop.bg/cars-114718-Al...530807&next=13
      ето на това попаднах
      Last edited by hunter1989; d.m.y г., 17:33.

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
        благодаря колега , аз видях една бяла за 1200 в мобиле.бг и може нея да взема стига да сабера достатъчно пари , че и друго ми е на главата .
        Колега да те питам какво мислиш за 1.5 мотора 105 к.с http://www.autohop.bg/cars-114718-Al...530807&next=13
        ето на това попаднах
        Тази не е 105 к.с 95-97 се води, защото е инжекцион.
        105 к.с са по-старите 33 1.5 и то когато са с едни точно определени глави и карбове...
        Другите 33, които са 1.5 и са 105 коня са 3-та серия с подобаващ брой карбуратори + новите глави с хидравлични повдигачи - рядко се срещат.
        Относно 1.7 8в инж. ще ти кажа, че е осакатен с цели 11 к.с от карбураторната си версия от '88 и с нищо не превъзхожда 105 коньовия 1.5!
        1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
        и делта

Comment

Значи аз съм доста доволен зимаш закарваш при Лисан за смяна на косомативи и караш долра е коликчката и 8в е по здрав кото мотор от 16в , и раликата е 9 стотни а харчлъка и по голям аз лично бих си зел инжисцион защото ни си занимаваш с смукачи глупости ,по сметнато си е ,ако си фен обаче карбовете е по яко и звук и емоция ти прециняваш слушай сърцето си

Comment

Вапроса е да е Алфа ромео , много ми харесват тези автомобили , а боксеровият мотор е велик , и ако може да е по пъргавичка , пък ако не е ще стане :d , . 1.5 или 1.7 щевидим каквото дойде , аз за карбораторните си имам маистор , настроики и други щуротии не са проблем , но както каза колегата zilala инжекциона е по слетнат , ама живи и здрави да сме па другото са бели кахъри 8в 16в както доиде . Аиде наздраве и със здраве

Comment

Ми да защо ни погледнеш колегата VASILEV продаваше хубава 33 1.7 зя 500 лева го дава и се нождае от смяна на задна прожина много симпатично беше на снимките
              http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=%E0%EB%F4%E0
              Last edited by zilala; d.m.y г., 19:51.

Comment

Тая не е лоша на 1000 ще ти стъпи , ама е класика и се вижда че няма гнило и най важното инжекцион е

Comment

аз колеги сам твърдо за карбовете ама ги няма вече лоша работа звука на карбураторния боксер се помни цял живот аиде живи и здрави
                  alfa33 1.5 Boxer twin weber or Dell Orto DRLA40 105 hp/Quadrifoglio Oro 84

Comment

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                    Ми да защо ни погледнеш колегата VASILEV продаваше хубава 33 1.7 зя 500 лева го дава и се нождае от смяна на задна прожина много симпатично беше на снимките
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=%E0%EB%F4%E0
                    Тази алфа я гледах в Раздела продава , но не ми грабна окото нещо

Comment

Аз казах на един фр за алфата и ми каза че ако е карбураторна ще ми сложи газ и щял да я направи да върви повече , ама не знам .То аз какво мисля като ощя не съм я взел

Comment

по добре си земи инжекцион и пак става обикновенна газова уредба
                        ALFA ROMEO 33 1,4ie-бивша

Comment

Разбирасе питай колегата rubigas и даже остъпка ще ти направи Мене ако питаш лапай това 8в или ако си мераклия на карбове едно момче продаваше и малко скъпо я дава ,ама ще падне доста
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E4%E0%E2%E0%EC
                          Last edited by zilala; d.m.y г., 09:48.

Comment

ако си мераклия на класика с Карбове това е ще ти свали доста от цената ако се пазарите , и ще дадеш някой лев за пастиране и едни джанти ама ще имаш яка класика 1 серия

Comment

тази не знам дали си я гледал:
                              http://www.autohop.bg/cars-63244-Alf...147322afd194d4
                              ръждата около капачката си е болно място почти на всички 33-ки....вярвам че ще я даде и за 700-800лв.,ако е на тея километри според мене си заслужава.

Comment

Working...
                              X